Categorieën

Over ons

 step 1

 title 1

Wij vinden dat baby's het allerbeste verdienen. En we kunnen ons niet voorstellen dat iemand daar anders over denkt. Daarom zijn wij in onze zoektocht verder gegaan dan Biokatoen. We kwamen in contact met Trigema in Duitsland. De biokatoen komt uit Turkije en is GOTS goedgekeurd. Samen met de universiteit van Hamburg en EPEA hebben zij een procédé ontwikkeld waarbij ook bij de veredeling, kleuren etc geen giftige en chemische middelen worden gebruikt. Deze stof en dit procédé gebruiken wij ook voor Laladoo. Alles volgens het cradle to cradle principe. Alles is dan ook gecertifceerd door EPEA.

Maar natuurlijk moeten de speeltjes en kleertjes er ook heel mooi uitzien. Voor de mooiste baby's van de hele wereld. Dus hebben we een ontwerper gevraagd om Laladoo volgens onze principes te ontwerpen functioneel en mooi.  Dutch Design 100% veilig. 

Niet alleen de katoen, stiksels, etiketten, kleurstoffen zijn van natuurlijk en 100% afbreekbaar materiaal. Laladoo gaat ook hier verder. We streven ernaar om het totale bedrijfsproces zo duurzaam als mogelijk in te richten. Wat je ook kunt zien in onze kringloop. Bovendien wordt Laladoo in Duitsland geproduceerd. Met Laladoo heb je een verhaal. Een goed verhaal.


flower-1

Volgende >>


Copyright © 2012 - 2017 Laladoo. All rights reserved