VRAAG & ANTWOORD

Waar vind ik algemene informatie over bedrijf Laladoo?
Klik hiervoor op over laladoo.
Waar vind ik alle informatie over de producten van Laladoo?
In de linkerbalk op de website vind je al onze producten. Klik op een product voor meer informatie.
Ik zou graag een Laladoo product cadeau willen geven aan een familielid of vriendin die onlangs is bevallen. Kan dat?
Dat kan zeker, en nog heel makkelijk ook. Geef via internet gewoon je bestelling door en we bezorgen het zo snel mogelijk in heel Nederland. Overal buiten Nederland trouwens ook. En je hoeft niet bang te zijn dat het onpersoonlijk wordt. Met de gratis cadeauservice kun je ons een persoonlijke boodschap doorgeven die we voor je op een kaart bij het cadeau voegen. Kies hiervoor voor de optie ‘cadeau-service’ bij het bestellen.
Kan ik ook Laladoo producten versturen naar het buitenland?
Jazeker maar we kunnen dan de levertijd van de volgende werkdag bezorgd niet meer garanderen. Afhankelijk waar het cadeau naar verstuurd moet worden zal het langer duren. De verzendkosten zijn dan binnen de EU € 6,50 per product en € 8,50 voor de rest van de wereld. Heb je andere ideeën of wil je meer producten opsturen neem dan contact met ons op.
Hoe kan ik betalen via de webshop?
Laladoo accepteert alle betalingen van alle banken via iDeal, Visa, Mastercard en via bankoverboekingen van iedere in Nederland gevestigde bank aangemeld bij De Nederlandse Bank. Wij maken gebruik van MultiSafepay die voor ons allebei een veilige betaling via internet garandeert.
Hoe kan ik op de hoogte worden gehouden van de producten van Laladoo?
Op onze website vind je alles wat je weten wilt over onze producten. De site wordt regelmatig geüpdate, dus hou hem in de gaten. Of abonneer je gratis op onze nieuwsbrief.
Ik heb een vraag over een product dat ik bij Laladoo heb gekocht. Waar kan ik mijn vraag stellen?
Stuur een email naar vragen@laladoo.nl en je krijgt van ons binnen 3 werkdagen een antwoord.
Kan ik Laladoo producten ook telefonisch bestellen?
Het makkelijkste is om te bestellen via de webshop. Als dat niet mogelijk is, stuur ons dan even een mail en we kijken samen wat er mogelijk is.
Ik ben eigenaar van een winkel en zou graag Laladoo producten in mijn assortiment willen opnemen. Hoe regel ik dit?
Heel gemakkelijk. Stuur een een e-mail naar aanmelden@laladoo-retail.com met de contactgegevens van de winkel. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op. Kijk daarnaast ook op www.laladoo-retail.com voor verdere informatie.
Waar worden Laladoo producten gemaakt?
Waar worden Laladoo producten gemaakt? De kleding van Laladoo wordt in Duitsland geproduceerd, net als de gebruikte stoffen. Onze producent is Trigema, Duitsland’s grootste producent van T-shirts en tenniskleding. Wat Trigema bijzonder maakt is z’n hoge kwaliteit van fabricage en gebruikte materialen. Ook weten we zeker dat alles onder ideale arbeidsomstandigheden gemaakt wordt.
Zijn er nog meer producten dan die ik op de Laladoo website aantref?
Inspiratie genoeg voor nog veel meer 100% hippe en duurzame babyproducten. Zodra er weer wat aan ons assortiment is toegevoegd, zetten we dat natuurlijk meteen op de website. Dus blijf ons regelmatig bezoeken!
Wat betekent Cradle to Cradle precies?
Bij Cradle to Cradle is het uitgangspunt dat afval niet meer mag bestaan en afval alleen voedsel zou mogen zijn. Dit betekent dat alle gebruikte materialen na hun leven in het ene product, nuttig kunnen worden ingezet in een ander product. Wel moet de kwaliteit hetzelfde blijven en moeten alle restproducten hergebruikt kunnen worden of milieuneutraal zijn. Een Cradle to Cradle product bevat dus geen gifstoffen of andere gevaarlijke stoffen en ingrediënten. En dat is natuurlijk goed nieuws voor mens, dier en milieu. Alle producten van Laladoo plus de gebruikte verpakkingen voldoen aan het cradle to cradle principe en zijn volledig biologisch afbreekbaar.
Waar staat Laladoo voor en wat willen jullie bereiken?
Laladoo streeft naar nog mooiere babykleding omdat elke baby het allerbeste verdient. Met mooi bedoelen we niet alleen hoe het product eruit ziet maar ook hoe het gemaakt is. Want een veilige wereld voor baby’s begint al met de kleding die het aan heeft en het speelgoed waarmee het speelt. We geloven dat een sterk design, de beste materialen en het cradle to cradle principe de beste basis hiervoor vormt.
Wat als ik niet tevreden ben over een product van Laladoo?
Mocht je niet tevreden zijn over een van onze producten die je hebt gekocht, dan kun je het terugsturen naar ons. Wij sturen dan een nieuw product toe of vergoeden het aankoopbedrag. Kijk verder bij de algemene voorwaarden.
Ik heb een Laladoo product gekocht, maar wil de koop graag terugdraaien. Hoe doe ik dat?
Wat je via de webshop ook bij ons koopt, het kan altijd binnen 7 dagen worden geretourneerd. De reden hoeven we niet eens te weten. Kijk verder bij de algemene voorwaarden.
Ik ben retailer. Waar vind ik meer informatie voor winkeliers?
Voor u hebben we aanvullende help-informatie: U kunt deze hier downloaden (pdf).