Laladoo op tentoonstelling “Afval of grondstof?”

Op zondag 4 november om 13.30 uur wordt bij Natuur- en milieucentrum De Papaver de tentoonstelling “Afval of Grondstof?” door wethouder Stephan Brandligt geopend onder begeleiding van veel tromgeroffel van Rakadiou, een Afrikaanse slagwerkgroep uit Zoetermeer. Daarmee wordt het startschot gegeven van een periode waarbij extra aandacht wordt besteed aan afval: afvalscheiding, voorkomen van afval en zwerfafval opruimen. Kortom: Delft schoon, doe het gewoon! Huishoudelijk afval. Waaruit bestaat het en hoe kunnen we ons afval verminderen? Wat doen we met ons afval en wat zouden we er nog meer mee kunnen doen? Denk daarbij o.a. aan Cradle to Cradle en afvalkunst en nog veel meer. Laat je verrassen!

Laladoo is gevraagd om ook producten ter beschikking te stellen voor deze tentoonstelling omdat Laladoo natuurlijk volledig duurzaam is. Het product zelf maar ook de verpakking (maïs) etc. Ga kijken in Delft leuk om de kinderen te laten zien wat er kan en wat ze zelf kunnen doen.

Voor meer informatie, kijk op: http://www.delft.nl/Inwoners/Natuur_en_milieu/Activiteiten_en_educatie/Nieuws/Afval_of_Grondstof